Bar

Bar Pavlinova klet ponuja osvežitev v prijetnem ambientu in sprostitev na terasi s pogledom na čudovito naravo. Poleg pestre izbire pijač ponujamo tudi pice in v poletnem času sladoled. Za popestritev preživljanja prostega časa sta na voljo biljard in pikado.

V Pavlinovi kleti lahko brezplačno dostopate do interneta in se ob pomembnih tekmah ter dogodkih veselite in navijate skupaj z nami. Ob vikendih in posebnih priložnostih prirejamo zabave z živo glasbo in akcijskimi cenami. V letošnjem letu bo v zimskem času potekal pikado turnir, na katerem se nam lahko pridružite tudi Vi.

Zanimivosti

jame
Jame

Slovenija je prava zakladnica prečudovitih jam. Le 10 km od nas si lahko ogledate tako
Postojnsko jamo, ki je najbolj znana med vsemi, kot tudi
Škocjanske jame, ki se nahajajo na UNESCO-vem seznamu, ter druge manjše jame.

https://www.postojnska-jama.eu

http://www.park-skocjanske-jame.si/

lipica
Lipica

V naši bližini se nahaja posestvo Lipica, najstarejša evropska kobilarna, ki kontinuirano vzreja eno najstarejših kulturnih pasem konj.

http://www.lipica.org/si/

kras
Okolica

Čas, ki ga boste preživljali pri nas si lahko popestrite z obiskom vinorodnega Krasa in Vipavske doline, kjer vam bodo z veseljem ponudili kapljico rujnega vinca.

https://www.visitkras.info/

http://www.vipavskadolina.si/

Če si med sprostitvijo zaželite čar mestnega utripa ste lahko od nas v le 30 minutah tako v prestolnici Slovenije – Ljubljani, kot tudi v najlepšem Slovenskem obmorskem mestu – Piran. V manj kot dveh urah pa v svetovno znanih Benetkah – Venezii.