O nas

Kdo smo

Smo družinsko podjetje iz Razdrtega, idilične vasi pod vznožjem Nanosa, na križišču poti proti Ljubljani, Kopru, Trstu in Gorici, kamor je mogoče priti v pol ure vožnje. Kot družinsko podjetje smo začeli poslovati leta 1995 z wellness in gostinsko ponudbo v baru Pavlinova klet, ki v imenu nosi družinski priimek.

V neposredni bližini Razdrtega najdete številne naravne in kulturne znamenitosti Slovenije, kot so Postojnska jama, Škocjanske jame, Jama Vilenica, Lipica  in Kras, lahko pa se povzpnete na Nanos, od koder je ob lepem vremenu videti do Beneškega zaliva.

Galerija

« 2 of 2 »

Mnenja strank

Odlično mesto za sprostitev. Kavica, pizza, savna, pa še zastonj bazen in fitness. Kaj še potrebuješ.

Laura Šega Car

Zelo dobra lokacija, saj smo jo takoj našli. Lastniki in uslužbenci so bili zelo prijazni in ustrežljivi. Sobe so bile čiste in udobne. Zmagal pa je odličen zajtrk, z veliko izbiro.

Mateja Lanjšček

Zanimivosti

jame
Jame

Slovenija je prava zakladnica prečudovitih jam. Le 10 km od nas si lahko ogledate tako
Postojnsko jamo, ki je najbolj znana med vsemi, kot tudi
Škocjanske jame, ki se nahajajo na UNESCO-vem seznamu, ter druge manjše jame.

https://www.postojnska-jama.eu

http://www.park-skocjanske-jame.si/

lipica
Lipica

V naši bližini se nahaja posestvo Lipica, najstarejša evropska kobilarna, ki kontinuirano vzreja eno najstarejših kulturnih pasem konj.

http://www.lipica.org/si/

kras
Okolica

Čas, ki ga boste preživljali pri nas si lahko popestrite z obiskom vinorodnega Krasa in Vipavske doline, kjer vam bodo z veseljem ponudili kapljico rujnega vinca.

https://www.visitkras.info/

http://www.vipavskadolina.si/

Če si med sprostitvijo zaželite čar mestnega utripa ste lahko od nas v le 30 minutah tako v prestolnici Slovenije – Ljubljani, kot tudi v najlepšem Slovenskem obmorskem mestu – Piran. V manj kot dveh urah pa v svetovno znanih Benetkah – Venezii.