Wellness

Savna

V Klasični finski savni se povprečna temperatura giblje okoli 90°C. Zato je priporočljivo, da en obisk traja od 5 do največ 20 minut. Med enim in drugim obiskom savne je potreben 15-minutni odmor. Izkoristite ga lahko z ohlajanjem v prostoru, namenjenem za ohlajanje in počitek, ki je hkrati prostor za umiritev vsakodnevnega ritma ali za klepet s prijatelji. Pozitivni učinki savne se kažejo v pospešeni presnovi, sproščanju mišic, krepitvi srca in ožilja, preprečevanju celulita in blažitvi stresa…

Fitness

Fitnes se nahaja v zračnem in svetlem prostoru. Opremljen je s trenažerji za vse pomembne mišične skupine. Trenažerji in kardio naprave namenjene aerobni vadbi so znamke Technogym. Po predhodnem naročilu vam izkušena inštruktorica lahko izdela program po vaših pričakovanjih: hujšanje, pridobivanje mišične mase, vzdrževanje telesne kondicije, oblikovanje telesa ali rehabilitacija po obolenjih in poškodbah.
Za goste prenočišč je uporaba fitnesa brezplačna.

Masaže

Nudimo vam klasično ročno masažo, vibracijsko masažo in limfno drenažo.

Zanimivosti

jame
Jame

Slovenija je prava zakladnica prečudovitih jam. Le 10 km od nas si lahko ogledate tako
Postojnsko jamo, ki je najbolj znana med vsemi, kot tudi
Škocjanske jame, ki se nahajajo na UNESCO-vem seznamu, ter druge manjše jame.

https://www.postojnska-jama.eu

http://www.park-skocjanske-jame.si/

lipica
Lipica

V naši bližini se nahaja posestvo Lipica, najstarejša evropska kobilarna, ki kontinuirano vzreja eno najstarejših kulturnih pasem konj.

http://www.lipica.org/si/

kras
Okolica

Čas, ki ga boste preživljali pri nas si lahko popestrite z obiskom vinorodnega Krasa in Vipavske doline, kjer vam bodo z veseljem ponudili kapljico rujnega vinca.

https://www.visitkras.info/

http://www.vipavskadolina.si/

Če si med sprostitvijo zaželite čar mestnega utripa ste lahko od nas v le 30 minutah tako v prestolnici Slovenije – Ljubljani, kot tudi v najlepšem Slovenskem obmorskem mestu – Piran. V manj kot dveh urah pa v svetovno znanih Benetkah – Venezii.