Kontakt

Dobrodošli pri nas na sproščujočem oddihu.

Za izvedbo rezervacije izpolnite spodnji obrazec

Kako do nas

Vas Razdrto se nahaja na stičišču avtocestnega križa za smeri Koper-Ljubljana- Nova Gorica. Prav tako ima Razdrto svoj izvoz iz avtoceste.

Če ste prišli do izvoza po avtocesti zavijete pri izhodu levo, in se peljete ravno 200m. Pri smerokazu za Razdrto zavijete desno. Po 150m prispete na sredino vasi, kjer zavijete na velik parkirni prostor na levi strani in že ste pri nas.

Javni prevoz:

 Skozi vas poteka proga avtobusnega prevoza za smer Nova Gorica. Vi morate le izstopiti na postaji Razdrto, saj se avtobusna postaja nahaja naravnost pred stavbo.

Zanimivosti

jame
Jame

Slovenija je prava zakladnica prečudovitih jam. Le 10 km od nas si lahko ogledate tako
Postojnsko jamo, ki je najbolj znana med vsemi, kot tudi
Škocjanske jame, ki se nahajajo na UNESCO-vem seznamu, ter druge manjše jame.

https://www.postojnska-jama.eu

http://www.park-skocjanske-jame.si/

lipica
Lipica

V naši bližini se nahaja posestvo Lipica, najstarejša evropska kobilarna, ki kontinuirano vzreja eno najstarejših kulturnih pasem konj.

http://www.lipica.org/si/

kras
Okolica

Čas, ki ga boste preživljali pri nas si lahko popestrite z obiskom vinorodnega Krasa in Vipavske doline, kjer vam bodo z veseljem ponudili kapljico rujnega vinca.

https://www.visitkras.info/

http://www.vipavskadolina.si/

Če si med sprostitvijo zaželite čar mestnega utripa ste lahko od nas v le 30 minutah tako v prestolnici Slovenije – Ljubljani, kot tudi v najlepšem Slovenskem obmorskem mestu – Piran. V manj kot dveh urah pa v svetovno znanih Benetkah – Venezii.